Общо показвания

понеделник, 3 юни 2013 г.

КОНЯТ НА ВОЛЕН СИДЕРОВ - С ШАЛВАРИ!



Лидерът на ПП Атака Волен Сидеров изкачи връх Околчица на кон, за да стигне по-бързо. Веднага на събралото се множество направило впечатление, че конят който язди е с шалвари. Запитан от репортер на EWNE защо конят му е с шалвари, Волен отговори:

Волен Сидеров: Това не са шалвари! Вие, медиите, всичко изкривявате, защото сте продажни и служите на чужди интереси! Това са специални гащи!

EWNE: Бихте ли ни казали за какво служат?

ВС: Не съм длъжен да ви давам обяснения, но ще ви кажа. Просто конят ми днес преяде с черен хайвер на закуска и всеки момент очаквам да го прекара. Не мога да допусна такъв свят ден като днешния да бъде осран от народа. Гащите прикриват памперсите, затова са така широки.

EWNE: Но защо от народа? Нима народа подкрепи тези, срещу които се бори Ботев?

ВС: Ето, пак изкривявате нещата по поръчка на тези, които ви плащат! Народ се казва конят ми!

EWNE: Значи вие днес сте яхнали народа?

ВС: Не само днес. Всеки ден го яхам. И него и Национализъм. Понякога яхвам и Вълна.

EWNE: Вие изглежда имате цяла конна база. Някакви нови попълнения имате ли?

ВС: Да. Кобилката Деница. С нея много се харесваме. На нея й взех отделен обор в центъра. Няма да отговарям на повече въпроси!

Веднага след края на импровизираното интервю с лидера на ПП Атака, дойде запъхтян и бившият вътрешен министър Цветан Цветанов. Той предпочел да изкачи върха пеша. "Там, където отивам, трябва да съм във форма, иначе мен ще направят на кобилка. Така че тези дни основно се грижа за формата си. За това време три пъти пребягах разстоянието до Брюксел и обратно", рече загрижено той.

Няма коментари:

Публикуване на коментар