Общо показвания

събота, 8 юни 2013 г.

НОВАТА НАУКА - РЕИНКАРНАЦИОННАТА СТАТИСТИКА


През 2003-та година Университетът на Айова, САЩ основа Факултет по Реинкарнационна Статистика (ФРС). Той се занимава със събирането и обработката на данни, получени при регресивна хипноза и още с първите изследвания, бяха публикувани много интересни данни.

Според тези данни, всеки втори мъж в миналия си живот е бил Гай Юлий Цезар, а всяка втора жена - Клеопатра. Също според данните, от всички лица подложени на регресивна хипноза, 92% са били отвличани от извънземни, а 79% от жените са били изнасилвани от бащите си.

Разговаряме с проф. Иван Лаладжиев, преподавател в Института по Ултрасензорна Медиаторика и Феноменология.

Въпрос: Предполагам, че сте запознат с изследването на ФРС. Професор Лаладжиев, защо никой, подложен на регресивна хипноза, не е прероден бай Иван Шлосера, а винаги или някой Цезар или друг пълководец?

Отговор: Естествено, че съм запознат. По въпроса: За мен отговорът е ясен. След като всички са преродени важни личности, значи останалите още не са се преродили. А щом не са се преродили, значи са нямали душа.

В: Душата не е ли дадена от Бог или някаква висша сила, както са ни учили?

О: Абсолютно не! Душата се придобива или по-точно - изгражда. Не може да си никой и да имаш душа. Задължително трябва да си някой важен човек. Ако това не беше вярно, тогава всички щяха да се прераждат. Освен това, според тези данни, поне 13000 човека са били преродени от Гай Юлий Цезар. И то - само толкова са открити досега. Което значи, че Гай Юлий Цезар е имал поне 13000 души в тялото си. Забелязва се пряка връзка между броя на съжителстващите души и важността на персоната. Колкото по-важен е бил един човек, с толкова повече души е разполагал.

В: Ако е така, тогава бихте ли ни казали един лесен начин за придобиване на душа?

О: Най-сигурно е да си богат, известен и обичан. При нас първото обаче е много много трудно, а третото - невъзможно. Затова препоръчвам да наблегнем на второто, на известността. Аз лично се сещам за един много лесен начин да стане човек известен - като стане хомосексуалист.

В: А не е ли възможно данните да не са верни и подложените на регресивна хипноза, всъщност да не са под транс по време на процедурата, а просто да лежат на дивана при хипнотизатора и да си фантазират за минали животи и извънземни?

О: Напълно невъзможно е да се случи това. Факултетът по Креватен Муай-Тай към нашия университет в своите изследвания категорично доказа, че човек не може да лъже когато е в легнало положение.

Няма коментари:

Публикуване на коментар