Общо показвания

неделя, 16 юни 2013 г.

ВОЛЕН СИДЕРОВ - ВЪВ ВИХЪРА НА СРЕДНОЩНИЯ ХАЙЛАЙФ



Тази нощ, от централата на ПП Атака тръгна весела групичка граждани, предвождани не от кого да е, а от самия Волен Сидеров, най-известният представител на столичния хайлайф и привличаха след себе си любопитните погледи на гражданите. С приповдигнато настроение групата се насочи към столичните нощни заведения и клубове да се почерпи.

"Бях твърде зает днес и не можах да се включа в празненствата, затова сега приятели сме тръгнали да пийнем по нещо, докато религията ни го позволява", подвикна лидерът на веселата компания към случайни любопитни минувачи и граждани.

Стройният депутат явно беше в добро настроение, защото спря друг случаен гражданин и започна да го уговаря да се присъедини към неговата компания: "Дай да те черпя, бе! Дай да те черпя, бе! Моля ти се, дай да те черпя!", повтаряше той, но минувачът любезно му отказа и групата се отправи към най-голямата столична дискотека "Жълтите Павета". Там компанията се опита да привлече към себе си и група модни полицаи, които бяха на пост с викове: "Вие защо не пиете с нас, а?!", но полицаите отговориха, че са на служба.

По пътя към дискотеката г-н Сидеров се засече и с музикантите от рок-група "3", които бяха излезнали на улицата да изкарат някой лев. "Вие пък откога взехте да свирите рок? Кой ви плаща? Я дайте от наш`то! Днес съм ларж и аз плащам!". От веселата компания се чу гласът на доведената любовница на Сидеров - Деница Гаджева: "Джелем, Джелем не я ли знаете? А Чшае Шукарие? Айде, дайте нещо по-така, де!".

Подканите бяха настойчиви и от група "3" най-накрая се съгласиха да забият парчета от стария си репертоар. Групата видимо се оживи, всички започнаха да танцуват, да щракат с пръсти и да подсвиркват. С най-завидни танцови умения се отличи г-ца Гаджева, който забиваше гюбеци и богатият й на пайети кюстек шумно звънтеше. Тя беше облечена още със стилна кенарена антерия в ярък цвят и маркови папучя.

По-късно от компанията развалиха в денонощен магазин няколко стотачки на по два лева и купонът се премести в известен стриптийз клуб.

Няма коментари:

Публикуване на коментар